Tjej som vill ha spermakladd i fittan

Ska vi knulla under täcket ikväll?

Knullsugen? Då är vi två stycken. Jag har inte fått sexa på länge! Känner att jag behöver få begäret efter sex stillat nu. Kan inte vänta längre. Denna sextorka tär verkligen på mig rent psykiskt.

Vart kan man hitta ett skönt knull i denna stad kallad Göteborg? Säg mig det, för jag börjar verkligen få spel. Behöver lite trevligt spermakladd i fittan. Vem kan erbjuda mig detta?

Vi kan börja försiktigt med att massera varandra. Du får mer än gärna slinka in dina fingrar under min troskant. Det kommer få min mus att bli otroligt blöt! Sedan så får du fortsätta massagen med att dra ner mina byxor.

Efter du har dragit av mig mina byxor så får du fortsätta med att dra av mig mina dyngvåta trosor som är helt genomblöta av fittsaft. Vet du vad du kan få göra när jag ligger med blottad kropp? Slicka min fitta. Vill att du slickar den mer än väl.

En hemlighet som få som känner mig väl vet om är att jag kan squirta eller få fontänorgasm med andra ord. Men då måste du knulla mig extraordinärt hårt! Där av är män med stora kukar min första prio. Men även småkukade killar får skriva till mig ju!

Klicka här för att svara på annonsen!

3 kommentarer

 1. Detta ser ju helt klart intressant ut.
  32 årig kille från göteborg 185 cm lång som gärna kommer förbi.

 2. Detta såg ju intressant ut.
  32 Årig kille bosatt i gbg , 185 cm lång och lite på den smallare sidan.
  Ingen anning hur denna sida funkar men tänker att jag lämnar en kommentar. Mail finns

 3. Detta såg ju intressant ut.
  32 Årig kille bosatt i gbg , 185 cm lång och lite på den smallare sidan.
  Ingen anning hur denna sida funkar men tänker att jag lämnar en kommentar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *