En tjej villig att ligga med de flesta

Placera din hand under mina trosor ikväll

Kåtattack! Hjälp mig någon. Söker en kille som har lust att placera sin hand under mina våta trosor ikväll. Du behöver inte se bra ut ens!

Är villig att ligga med dem flesta i detta kåta tillstånd. Så länge du kan ta dig till mig så kan vi ha det skönt tillsammans. Önskar att du tar mig på ett erotiskt vis från det ögonblick du ser mig.

För tillfället så bor jag i en studentlägenhet vilket resulterar i att jag är ensam merparten av dygnet. Det enda sällskapet jag har om dagarna är min vovve. Så det blir rätt långtråkigt om dagarna som du kanske förstår.

Ja hur som helst, jag är väldigt försiktig när det kommer till att lämna ut min identitet. Så det är ytterst viktigt att diskretion står i mittpunkten av vårt hemliga sexförhållande. Om jag berättar min gatuadress för dig så gör jag det i tillit.

Det betyder att du inte får lämna ut den till någon! Inte heller berätta att du har knullat mig. Förstår du villkoren nu? Det som händer i mitt sovrum stannar där. Så är det bara.

Ska vi besöka erotikens underbara värld tillsammans du och jag? Varmt välkommen hem till mig i sådana fall. Glöm inte att ta med ett paket kondomer bara. Förstått?

Klicka här för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *