Gillar du fina fittor? Min är rakad och tajt.

gillar du fina fittor min är rakad och tajt

gillar du fina fittor min är rakad och tajt

veronica ”verran” här… jag kan absolut inte sova inatt! ligger och rullar i sänger, känner mig otroligt rastlös! vet inte vad jag ska ta mig till egentligen! behöver en stor dolme i mig nu, hihi älskar ordet ”dolme”…

ja hur som helst, finns det någon i närheten av stockholm, uppsala, eller möjligtvis göteborg? i sådana fall så är du välkommen hem till mig ikväll för romantiskt mys tillsammans med mig under täcket… ikväll så känner jag faktiskt för oskyddat sex! det är väldigt sällan jag har det, men jag har legat och drömt om ett sprut i fittan hela kvällen nu.. nu är det dags att verklighetsställa det jag suktat efter en lång tid…

är för övrigt 22 år gammal, tränar på gym varje dag, och har en slank fin välvårdad kropp som behöver kärlek helst så snart som möjligt!!! jag är dock otroligt försiktig med vem jag träffar… vem som helst kan läsa denna kontaktannons och man vet aldrig vilka typer av personer som finns där ute!!! förra året så träffade jag på en man som verkligen inte ville släppa taget om mig, han stalkade mig med andra ord… otroligt obehalig upplevelse!

är du en sansad, lugn, och kåt man som likt mig söker sällskap i nattetider så vill jag att du skriver ett meddelande till mig med omnejd!! tvivla inte, kör bara kör!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.