Mogen kvinna som gillar yogapants

Du bör tända på en mogen dam

Jag är en mogen dam som uppskattar livets enklare nöjen. Jag är i mina bästa år, och med en livserfarenhet som jag har samlat på mig, så är jag mer självsäker och trygg i mig själv än någonsin tidigare. Jag har en positiv inställning till livet och ser fram emot att få lära känna en man som är öppen och ärlig.

När det gäller mitt utseende, så skulle jag beskriva mig själv som en kvinna med medel-långt hår och blå ögon. Jag klär mig oftast i bekväma och avslappnade kläder som yoga pants, jeans och tröjor, men jag vet också hur man klär upp sig för en speciell tillställning. Jag tränar regelbundet för att hålla mig i form och jag tycker om att ha ett hälsosamt och aktivt liv.

Jag söker en man som har erfarenhet av livet och som har en positiv syn på livet. Du bör tända på mogna damer som jag och ha en självsäkerhet som matchar min egen. Det är viktigt att du är ärlig och öppen och att du vet vad du vill ha i livet.

Jag bor i en mindre stad i södra Sverige och tycker om att utforska allt som staden har att erbjuda. Jag tycker om att gå på promenader och njuta av naturen, men jag uppskattar också att ta en kopp kaffe eller en god middag på en trevlig restaurang. Det är viktigt för mig att min partner också uppskattar en balans mellan en aktiv livsstil och avkoppling.

När det gäller sex så är jag öppen för att utforska nya saker och jag är inte rädd för att ta initiativ. Jag tror att det är viktigt att vara öppen och ärlig om vad man tycker om och vad man vill prova på. Jag vill känna mig trygg och bekväm med min partner och jag ser fram emot att dela dessa intima stunder tillsammans.

Slutligen, om allting stämmer mellan oss och vi har en bra kemi tillsammans, så är jag öppen för ett seriöst förhållande. Det är viktigt för mig att ha en partner som jag kan lita på och som jag kan vara mig själv med. Jag hoppas att vi kan lära känna varandra och se var livet tar oss.

Klicka här för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *